BOŠ

Beogradska otvorena škola (BOŠ) je je neprofitna, obrazovna organizacija građanskog društva osnovana 1993. godine. BOŠ doprinosi ukupnom razvoju društva kroz dodatno obrazovanje i obuku nosilaca društvenih promena, stručnu podršku institucijama, istraživanje i razvoj javnih politika u cilju izgradnje moderne zajednice zasnovane na demokratskim vrednostima.

Studije budućnosti u akademskoj 2014/2015. godini organizuje Odeljenje za napredne dodiplomske studije BOŠ-a. Cilj je da se studentima i studentkinjama pruži dodatno obrazovanje, pored formalnog, i na taj način doprinese formiranju samosvesnih i društveno angažovanih mladih stručnjaka i stvaranju mreže pokretača i nosilaca društvenih promena. Programe Odeljenja za napredne dodiplomske studije BOŠ-a pohađalo je od 1993. godine više od hiljadu mladih ljudi, koji danas čine alumni organizaciju. Znatan broj alumnista predaje na univerzitetu i saradnici su naučnih instituta. Ova činjenica ne iznenađuje, jer su oni najtalentovaniji studenti univerziteta u Srbiji. BOŠ-ovi studenti su asistenti, docenti, vandredni i redovni profesori na Ekonomskom fakultetu, Pravnom fakultetu, Filozofskom fakultetu, Fakultetu političkih nauka, Filološkom fakultetu, Arhitektonskom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Rudarsko-geološkom fakultetu i Fakultetu fizičke kulture.

Više informacija o konkursu i multidisciplinarnom programu Studije budućnosti može se pronaći na www.bos.rs/daus, dobiti na broj telefona +381 (11) 3061 577, ili putem imejla upis2014@bos.rs.

Konkurs je otvoren do 27. juna 2014. godine.

beogradska-otvorena-skola