DAN OTVORENIH VRATA NA GEOGRAFSKOM FAKULTETU

U subotu 25. marta održan je Dan otvorenih vrata na Geografskom fakultetu. Naš fakultet je ugostio  više od 80 srednjoškolaca iz cele Srbije, koje su dočekali dekan, prodekani, profesori i saradnici našeg fakulteta. U tročasovnom druženju organizovane su radionice, predstavljene su studijske grupe, kao i studentske organizacije. Nakon toga je za sve zainteresovane organizovano razgledanje grada pod nazivom: “Beograd viđen očima geografa“ sa našim dragim kolegom i stručnim vodičem Ratomirom Veselinovićem.

Zahvaljujemo se svima koji su došli na Geografski fakultet i radujemo se našem sledećem susretu na Danu planete Zemlje, koji organizujemo 21. aprila 2017. godine, kao i na pripremnoj nastavi od 12-17. juna 2017. godine.

Još jednom napominjemo da sve informacije o upisu u novu, školsku 2017/18 godinu, možete pratiti na sajtu i fejsbuk stranici Geografskog fakulteta. Takođe, novi Informator sa pitanjima za prijemni ispit možete nabaviti u prostorijama Geografskog fakulteta na Studentskom trgu 3/3.

 

Grupa za promociju Geografskog fakulteta

 

dov 1 dov 3 dov 4 dov 5 dov 6 dov 7 dov 8 dov 9 dov 10 dov 11 dov 2