Eurydice konferencija 2020

Fondacija Tempus i Eurydice mreža u periodu od 24. do 26. juna 2020. godine organizuju konferenciju „Stručno usavršavanje nastavnika i stručnih saradnika“. Konferencija se održava onlajn a na događaju će biti predstavljen nacionalni kontekst i politike koje se odnose na stručno usavršavanje, kao i aktuelne studije mreže Eurydice na ovu temu. Takođe će biti reči o oblicima stručnog usavršavanja, kako u okviru obrazovnog sistema u Srbiji, tako i u okviru međunarodnih mreža i projekata.

Konferencija je namenjena pre svega nastavnicima i stručnim saradnicima, ali i studentima koji se obrazuju za nastavnička zanimanja. Prijave drugih pojedinaca i predstavnika ustanova koji su zainteresovani za ovu temu takođe će biti razmotrene. Učešće na događaju je besplatno, a svi učesnici koji budu pratili događaj u celosti dobiće potvrdu o učešću.

Za prijavu za učešće na ovom događaju potrebno je popuniti registracioni formular najkasnije do 17.06.2020. u podne. Broj mesta za učešće na događaju je ograničen pa je preporučljivo prijaviti se što pre.

Preliminarna agenda, kao i više informacija o konferenciji su dostupni na sajtu Fondacije Tempus.