КОНКУРС – ОДРЖИВИ РАЗВОЈ У ДОБА ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ | Географски факултет

KONKURS – ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE

Francusko-srpska privredna komora
organizuje:
STUDENTSKU NAGRADU 2017
na temu:
ODRŽIVI RAZVOJ U DOBA DIGITALIZACIJE

Na koji način se digitalna transformacija odražava na održivi razvoj? Kako utiče na održivo poslovanje kompanija i kako se može odraziti na održivi razvoj različitih privrednih delatnosti poput poljoprivrede, zdravstva, gradnje i arhitekture, energetike, tgrovine itd?

Ove godine od studenata će se tražiti da izaberu jedan ili više sektora i da daju konkretne, originalne i realne predloge kako digitalizacija može poboljšati poslovanje kompanija u Srbiji i regionu, primenjujući koncept održivog razvoja.
Studentska nagrada namenjena je svim srpskim i stranim studentima, koji će na dan 31.12.2017.g. imati do 25 godina starosti,  a koji su upisali školsku 2016/2017 pri nekoj od institucija visokog obrazovanja u Republici Srbiji.
Krajnji rok za podnošenje kandidatura je petak 28. april 2017.g.
U daljem toku konkursa pet kandidata usmeno će braniti svoj rad pred stručnim žirijem  (datum i mesto održavanja u Beogradu će biti naknadno objavljeni).

Sponzori takmičenja će uručiti nagrade u sumi od:

1. nagrada: 1000 EUR, koju dodeljuje „Schneider Electric“
2. nagrada: 800 EUR, koju dodeljuje „Elektrovat“
3. nagrada: 600 EUR, koju dodeljuje „Enel PS“

Nakon odluke žirija, nagrade će biti dodeljene autorima, tokom ceremonije koja će biti praćena koktelom, a kome će prisustvovati članovi Francusko-srpske privredne komore, kao i glavni akteri iz domena održivog razvoja u Srbiji.

Pravilnik i uputstvo za pisanje rada [pdf]
Formular za prijavu [doc]

Sve informacije o konkursu http://www.ccfs.rs/sr/single-news/n/raspisan-konkurs-studentska-nagrada-2017/

Plakat Nagrade