КОНКУРС ЗА МОБИЛНОСТ КРОЗ EUROWEB+ МРЕЖУ | Географски факултет

KONKURS ZA MOBILNOST KROZ EUROWEB+ MREŽU

U okviru EUROWEB+ mreže za mobilnost, ovog meseca otvoren je novi konkursni rok za prijavu koji će trajati do 20. januara 2017. godine.

U aktuelnom konkursnom roku, dostupna je po 21 stipendija za razmene studenata na osnovnim i master studijama. Mobilnosti će se realizovati u zimskom i letnjem semestru školske 2017/2018. godine.

EUROWEB+ je mreža razmene koja je prvenstveno usredsređena na saradnju u oblasti nauke i visoke tehnologije, sa posebnim fokusom na tematske oblasti kao što su inovacije, računarstvo i elektrotehnika, finansijski inženjering i nauka o životnoj sredini.

Univerziteti iz Srbije koji su partneri u EUROWEB+ mreži su Univerzitet u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, te je studentima koji studiraju na ovim visokoškolskim institucijama dostupna mogućnost mobilnosti na nekoj od sledećih partnerskih institucija: Maelardalens Hoegskola (Švedska), Abo Akademi (Finska), Sofiiski Universitet Sveti Kliment Ohridski (Bugarska), Stichting VU-VUMC (Holandija), Universita degli Studi dell’Aquila (Italija), Universitaet Paderborn (Nemačka), Universitat de les Illes Balears (Španija), Universitatea Politehnica din Bucuresti (Rumunija) i Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera Osijek (Hrvatska).

Za više informacija i prijavu, posetite sajt EUROWEB+ mreže http://www.mrtc.mdh.se/eurowebplus/