LETNjA STRUČNA PRAKSA U OBLASTI GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere poziva studente da se prijave  za program stručne prakse tokom 2019. godine, koji se realizuje u javnim preduzećima i stručnim ustanovama i agencijama iz resora ministarstva Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture:

  • Air Serbia
  • Infrastrukura Železnice Srbije
  • Srbija Kargo
  • Agencija za bezbednost saobraćaja
  • Železnice Srbije
  • Saobraćajni institut CIP
  • Agencija za upravljanje lukama
  • Republički geodetski zavod

Program prakse realizuje u tri ciklusa tokom 2019. godine, a nakon prvog ciklusa, aktuelno je prijavljivanje za drugi (letnji ciklus).

Letnji ciklus prakse realizovaće se u periodu od 15. jula  do11. oktobra. Trajanje prakse biće definisano za svakog studenta u skladu sa zahtevima odgovarajućeg studijskog programa i u dogovoru sa supervizorima prakse iz preduzeća i ustanova koje učestvuju u programu (od dve nedelje do tri meseca).

Najviše mesta za praksu otvoreno je za studente Saobraćajnog, Građevinskog, Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta, kao i za studente Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog,  Ekonomskog, Geografskog i drugih.

Prijavljivanje za letnju praksu traje do 1. jula 2019. godine (u 23:59) i vrši se isključivo elektronskim putem na portalu www.studentskapraksa.com. Potrebno je da student napravi korisnički nalog u zoni za studente i doda svoju biografiju, a zatim da odabere željenu poziciju iz baze praksi i izvrši prijavu.  Studenti koji su se već registrovali na portalu ne moraju to da rade ponovo, već samo da odaberu praksu za koju žele da se prijave.

Stručna praksa u oblasti građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture realizuje se treću godinu za redom, i rezultat je saradnje Univerziteta u Beogradu i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prijavljivanje za treći ciklus se očekuje u oktobru ove godine.

OTVORENA MESTA ZA STUDENTE GEOGRAFSKOG FAKULTETA
www.studentskapraksa.com

   Pozicije

Broj mesta

   Infrastruktura Železnice Srbije
   Praktikant u Sektoru za ljudske resurse i opšte poslove  (zaštita životne sredine)

4

   Republički geodetski zavod
   Praktikant  (prostorno planiranje)

7