МЕЂУНАРОДНА СТУДЕНТСКА НЕДЕЉА У БЕОГРАДУ (ISWiB) 2020 – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

Организација ’’Светски омладински талас’’ отворила је пријаве за учешће на 14. Међународној студентској недељи у Београду 2020 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), фестивалу едукативног и забавног карактера који ће се одржати од 13. до 21. јула 2020. године под називом ’’Keep going, keep growing’’.

Сваке године, „ISWiB“ фестивал окупља око 250 студената из више од 50 земаља света и представља највећи студентски фестивал тог типа у југоисточној Европи.

Поделите своје идеје и ставове са колегама из Немачке, Шпаније, Мексика, Естоније, Русије, Гане, али и региона у окружењу без предрасуда, дискриминације, ксенофобије и говора мржње. Ступите у контакт са изванредним стручњацима из различитих области и искористите стечено искуство за лично унапређење или покретање нечег иновативног!

Посебно охрабрујемо младе са хендикепом, као и припаднике других осетљивих група, да се пријаве и учествују јер ће и ове године фестивал бити прилагођен њиима у циљу промовисања важности повезивања свих младих из Србије са вршњацима из земље и целог света, као и укључивања у све активности фестивала кроз инклузивне групе.

Позив за учешће

icon_iswib