MEĐUNARODNA STUDENTSKA NEDELjA U BEOGRADU (ISWiB) 2020 – POZIV ZA UČEŠĆE

Organizacija ’’Svetski omladinski talas’’ otvorila je prijave za učešće na 14. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2020 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 13. do 21. jula 2020. godine pod nazivom ’’Keep going, keep growing’’.

Svake godine, „ISWiB“ festival okuplja oko 250 studenata iz više od 50 zemalja sveta i predstavlja najveći studentski festival tog tipa u jugoistočnoj Evropi.

Podelite svoje ideje i stavove sa kolegama iz Nemačke, Španije, Meksika, Estonije, Rusije, Gane, ali i regiona u okruženju bez predrasuda, diskriminacije, ksenofobije i govora mržnje. Stupite u kontakt sa izvanrednim stručnjacima iz različitih oblasti i iskoristite stečeno iskustvo za lično unapređenje ili pokretanje nečeg inovativnog!

Posebno ohrabrujemo mlade sa hendikepom, kao i pripadnike drugih osetljivih grupa, da se prijave i učestvuju jer će i ove godine festival biti prilagođen njiima u cilju promovisanja važnosti povezivanja svih mladih iz Srbije sa vršnjacima iz zemlje i celog sveta, kao i uključivanja u sve aktivnosti festivala kroz inkluzivne grupe.

Poziv za učešće

icon_iswib