ОДРЖАНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ТАКМИЧЕЊА „НАЈБОЉА START-UP ИДЕЈА”

U оквиру пројекта „Покрени се за посао” данас је на Географском факултету одржана презентација такмичења „Најбоља start-up идеја”.

Након уводног обраћања декана факултета проф. др Дејана Филиповића такмичење су презентовали Драгомир Петронијевић члан Градског већа града Београда, Љиљана Марковић из Регионалне агенције за развој и европске интеграције и Звјездана Црногорац из компаније Via Academica.

Драгомир Петронијевић истакао је да је веома важно да студенти на време стекну знања која ће им касније помоћи уколико одлуче да постану предузетници.

„Данас презентујемо такмичење „Најбоља старт-ап идеја” у оквиру пројекта „Покрени се за посао”. Потребно је да направите тимове који ће бројати од двоје до петоро људи, како бисте заједничким радом идеју спровели у дело. На Географском факултету постоји смер туризмологија који отвара сасвим нове могућности за предузетништво.“ – рекао је Петронијевић.

Љиљана Марковић упозорила је студенте да је пут од идеје до приватног бизниса веома дуг, као и да та врста посла није за свакога ко има добру идеју и да постоји много замки у које почетник може да упадне.

Студентима се обратила и Звјездана Црногорац из компаније Via Academica и пренела своја искуства у покретању сопственог бизниса.

 

startup dstartup 0 (2)startup 0 (3)startup 0 (0)startup 0 (4)    startup 0 (3-1)  startup 0 (4-1) startup 0 (5) startup 0 (6) startup 0 (7) startup 0 (10)startup 0 (8) startup 0 (9)