POZIV NA PREDAVANjA POVODOM OBELEŽAVANjA NEDELjE OTVORENOG OBRAZOVANjA 2016.

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo u sredu 09. marta, u 10 časova u Amfiteatar Narodne biblioteke Srbije (ul. Skerlićeva br 1) gde će biti održana radionica na temu Nova paradigma: Otvoreni masovni onlajn kursevi (predavači: Dejana Kavaja Stanišić, Oja Krinulović, Miljana Todorović). Radionica se održava povodom obeležavanja Nedelje otvorenog obrazovanja 2016. (www.openeducationweek.org) koja se  ove godine obeležava u periodu od 07.-11. marta

U obeležavanju ove manifestacije pridružile su se Sekcija bibliotekara i knjižničara Zajednice instituta Srbije, kao i Univerzitetska Biblioteka „Svetozar Marković“ i Biblioteka Doma kulture „Studentski grad“ u kojima će takođe biti održan niz zanimljivih predavanja.

Osim toga, na adresi www.itn.sanu.ac.rs/sekcija/index.php/edukacija ima i edukativnih materijala, koji su pravljeni za razlicita predavanja, ali su dosta detaljni, tako da mogu da se koriste i za samostalno ucenje.

Za studente doktorskih studija, toplo se preporucuje i radionica o oblikovanju doktorske teze koju drzi koleginica iz Univerzitetske biblioteke: www.itn.sanu.ac.rs/sekcija/index.php/obuka-doktoranada-oblikovanje-doktorske-disertacije.