Poziv za prijavljivanje na Falling Walls Lab Belgrade 2020

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će DAAD Informativni centar Beograd u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd i Univerzitetom u Beogradu organizovati četvrti Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama.

Događaj će se održati u Naučno-tehnnološkom parku Beograd, Veljka Dugoševića 54. 15. maja 2020. godine sa početkom u 19:30.

Učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communication pre samog Lab-a. Falling Walls Lab je namenjen studentima, istraživačima, i naučnicima (BA, MA, PhD, postdoc).

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Belgrade se šalju centralno preko portala na www.falling-walls.com/lab  do 17. aprila 2020.

Svaki učesnik ima zadatak da u tri minuta predstavi svoju ideju ili projekat i ubedi lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli.

Pobednik srpskog Falling Walls Lab-a kao nagradu dobija učešće u finalnom Falling Walls Lab u Berlinu 8. novembra, kao i prisustvo na Falling Walls Konferenciji 9. novembra.

Lab 20 Call for Applications

Lab20_Poster_Belgrade