ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА ТРИНАЕСТИ ЦИКЛУС ПРОГРАМА „КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР„

Београд, 24. 4. 2018. – Универзитет у Београду – Центар за развој каријере са задовољством позива студенте завршних година и дипломиране студенте да се пријаве за учешће у програму КАДАР ДА БУДЕМ КАДАР, који ће се реализовати у периоду од 7. до 11. маја 2018. године.

Уколико студирате или сте недавно дипломирали на Универзитету у Београду, нисте до сада били у прилици, а јако бисте желели да унапредите вештине неопходне за наредне каријерне кораке и успешну транзицију у свет рада, ово је програм за вас!

Тринаести циклус програма обухватиће тренинге неких од најзначајнијих вештина као што су: комуникационе вештине, решавање конфлката, тимски рад, управљање временом, доношење одлука

Студенте ће током недељу дана вештинама учити ХР стручњаци и топ менаџмент  компанија ЈТ Интернатионал, Делхаизе Сербиа, Адванце Респонсе Интернатионал, као и независни тренери из области развоја кадрова. Реализацију овог циклуса програма подржале су компаније Нестле Адриатиц С и Делхаизе Сербиа.

Циљ програма “Кадар да будем кадар” је унапређење вештина младих дипломаца и студената који желе да побољшају своје шансе на тржишту рада, помоћ у ефикаснијем прилагођавању променама које се дешавају у свету модерног пословања као и развијање проактивног става према личној и професионалној будућности. Од 2010. године, од када се програм реализује учествовало преко 300 полазника и 60 предавача и тренера.

Позивају се студенти да искористе прилику за учење, усавршавање, умрежавање и још многа тога!

Пријављивање се врши путем електронског формулара који се налази ОВДЕ.

Позив за пријављивање отворен је до 3. маја 2018. године. Број места је ограничен а пријава неопходна.

KDBK plakat2018maj