Sajam stipendija u zgradi Rektorata u četvrtak, 8. oktobra 2015.

Univerzitet u Beogradu organizovaće Sajam stipendija u zgradi Rektorata u četvrtak, 8. oktobra 2015. godine od 10 do 16 časova.
Sajam stipendija predstavlja jedinstvenu priliku da se na jednom mestu okupe različite institucije i predstave stipendije i druge oblike finansijske podrške dostupne studentima na osnovnim i master studijama i diplomiranim studentima u Srbiji i inostranstvu.
Namera je organizatora da se tokom sajma uputi poruka studentima da je u Srbiji na raspolaganju veliki broj stipendija, kako za studiranje u inostranstvu tako i za nastavak studiranja u Srbiji; da su programi stipendija dostupni svima; da uspeh tokom školovanja nije presudan element prilikom aplikacije, već njihova motivacija i dodatni angažman tokom studija.
U zgradi i dvorištu Kapetan Mišinog zdanja na Studentskom trgu okupiće se predstavnici institucija koje dodeljuju stipendije, nagrade, jednokratnu finansijsku pomoć studentima Univerziteta u Beogradu za studije u Srbiji i studije u inostranstvu (Zadužbine, ministarstva, opštine, fondacije, obrazovne institucije, ambasade, kulturni centri, kompanije i nevladin sektor).
Na jednom mestu biće dostupne informacije o različitim programima stipendija, potrebnoj dokumentaciji za aplikaciju, rokovima za podnošenje dokumentacije kao i kontakt osobama.
Više informacija o programu i izlagačima pogledajte na sajtu Centra.
Pozivaju se studenti i diplomirani studenti osnovnih, master i strukovnih studija i mladi profesionalci kojima su stipendije potrebne u svrhu kontinuiranog profesionalnog usavršavanja da posete Sajam stipendija 8.oktobra 2015. godine. Ulaz je slobodan.