SMART CITY FESTIVAL OD 19. DO 21. OKTOBRA U BEOGRADU

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i aktivno učestvuu na Smart City Festivalu 2018 (#SCF2018) koji će se održati od 19. do 21. oktobra u Domu omladine Beograda na kome će arhitekte, urbanisti, prostorni planeri, stručnjaci iz oblasti IoT, IT, održive mobilnosti, vodeći predstavnici srpske startap scene i dr. govoriti o brojnim izazovima digitalne transformacije gradova i urbanim inovacijama.

Smart City Festival 2018 je projekat Smart City Education Inicijative i Friedrich Naumann fondacije za slobodu koji će tokom tri dana interaktivnog programa okupiti oko 2000 posetilaca i preko 80 vodećih aktera na polju urbanog razvoja, tehnologije, politike, akademije i biznisa iz celog regiona i sveta.

Prvog dana Festivala, o svojoj dobroj praksi govoriće gradske arhitekte i urbanisti iz desetak gradova sveta, među kojima su Beč, Prag, Berlin, Trikala, Tel Aviv, Johanesburg, Meksiko Siti, London, Ljubljana i Zagreb, kao i gradovi i opštine Srbije.

U subotu 20. oktobra vodeće IT kompanije iz regiona će prikazati kako biznisi u Srbiji mogu iskoristiti trendove u digitalizaciji, IoT tehnologiju, dolazeću 5G mrežu i automatizaciju poslovanja, dok će se poslednjeg dana Festivala govoriti o značaju urbanih inovacija za zajednicu i porodice.

Pozivamo vas da se prijavite već danas i time osigurate svoje mesto na Smart City Festivalu 2018.

Učešće na svim programima Festivala je besplatno.

 SCF-vizual smc