Studentsko takmičenje: Izazov COVID-19

British Council je otvorio poziv za mlade i talentovane studente i studentkinje osnovnih i master studija (između 18 i 30 godina) da kreiraju predloge praktičnih politika u vezi sa izazovima nastalim usled pandemije virusa COVID-19.

Pet najuspešnijih timova ili samostalnih kandidata učestvovaće u onlajn finalu takmičenja, i dobiće priliku za pohađanje onlajn kursa koji organizuju univerziteti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Na takmičenje se studenti i studentkinje mogu prijaviti i samostalno i kao deo tima od najviše tri člana. Posebno se ohrabruju prijave timova koji uključuju studente iz više različitih akademskih oblasti. Jednako će biti tretirane individualne i timske prijave.

Pozivamo Vas da podelite ovaj konkurs sa svojim koleginicama, kolegama, studentima i studentkinjama, kako bi što veći broj zainteresovanih imao priliku da učestvuje na takmičenju!

Studentsko takmičenje: Izazov COVID-19 organizuje British Council u okviru programa “Unapređenje uloge nauke u društvu”. Više informacija o programu možete pronaći ovde.

znak 2