“The Journey” – Summer School / „Putovanje” – Letnja škola

Poštovani,

Climate-KIC, jedna od glavnih evropskih inicijativa za klimatske promene i Privredna Komora Srbije Vas pozivaju da preduzmete akciju protiv klimatskih promena i pridružete se programu “The Journey” – Summer School  / „Putovanje” – Letnja škola.

„The Journey“ je najveća svetska inovaciona letnja škola iz oblasti klime . Ovaj program će  Vam pružiti znanje o klimatskim promenama i naučiti Vas preduzetničkim veštinama kako bi mogli da razvijate svoj biznis model koji će nam pomoći u očuvanju naše životne sredine.

Šta Vam nudimo:

  • Besplatno učešće u letnjoj školi 3 nedelje. (Napomena: Na sajtu se navodi da učesnici iz zemalja koje nisu članice EU moraju da plate naknadu. Srpski studenti su izuzeti iz ovog pravila za 3-nedeljni program)
  • Finansijska podrška za putovanja i smeštaja tokom programa. Student sami finansiraju svoje putovanje na svoje odretište i povratak kući. Putovanja izmedju odretišta iz programa su besplatna.
  • Jedinstveno, međunarodno iskustvo koje će doprineti da steknete nove veštine i načine razmišljanja kako bi zaista napravite razliku!

Šta nam je potrebno od Vas:

  • Da ste na master ili doktorskim studijama ili mladi profesionalnci sa jakim interesovanjem za pitanja životne sredine i klimatskih promena i sa željom da postanete budući preduzetnik u ovoj oblasti.
  • Dobro poznavanje engleskog jezika
  • Da ste dostupni za učestvujete u celom programu od 1. jula do 22. jula 2017.

Rok za prijavu: 15. februar 2017

Više informacija o programu ovde: https://journey.climate-kic.org/

Prijavite se ovde: https://journey.climate-kic.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=181

Za dodatna pitanja: isabel.airas@pks.rs

 

Srdačan pozdrav,

Isabel Airas