Važno obaveštenje

Poštovane koleginice i kolege,
dragi studenti,

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom u Gradu, novim merama Kriznog štaba i zaključcima jučerašnjeg Senata, obaveštavamo vas o sledećem:

  1. Geografski fakultet, od normalizacije rada nakon ukidanja vanrednog stanja, u potpunosti sprovodi propisane mere zaštite u cilju sprečavanja širenja COVID-19. Ovo podrazumeva upotrebu zaštitnih sredstava (dezo barijere, zaštitne maske, rukavice), pojačane higijenske mere u prostorijama i održavanje fizičke distance. Fakultet je nabavio dodatnu značajnu količinu zaštitnih maski, alkohola i sredstava za održavanje higijene prostorija.
  2. Julski (četvrti) ispitni rok biće održan prema ranije utvrđenom rasporedu uz pridržavanje dodatnih mera zaštite. Preporuka je da se ispiti obavljaju u prostorijama Fakulteta u Zemunu i Jagićevoj ulici, imajući u vidu veći broj učionica i mogućnost korišćenja dvorišta u pauzama ispita.
  3. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je akreditacija Geografskog fakulteta dobila jednoglasnu podršku na jučerašnjem Senatu i na taj način su se ispunili svi uslovi da materijal pošaljemo Nacionalnom akreditacionom telu u dalju proceduru radi dobijanja saglasnosti.
  4. Juče i danas obavljen je upis novih studenata na Fakultet. Od ponedeljka do četvrtka sledeće nedelje je dodatni upisni rok koji će se sprovoditi na Studentskom trgu.
  5. Imajući u vidu aktuelnu situaciju sednica Nastavno naučnog veća održaće se u petak 17. jula preko ZOOM platforme, o čemu ćete biti blagovremeno i detaljnije obavešteni.
  6. Studenti koji su pozitivni na COVID-19, čime su onemogućeni da polažu ispite u ovom roku, treba da se sa adekvatnom zdravstvenom dokumentacijom obrate Fakultetu kako bi im bilo omogućeno polaganje ispita u narednom periodu.

S poštovanjem,

Rukovodstvo fakulteta