VAŽNO OBAVEŠTENjE ZA STUDENTE

Dragi studenti,

Obaveštavamo vas da će nastava na osnovnim, master i doktorskim akademskim studijama u prolećnom semestru školske 2020/21. godine početi online putem platforme MS Teams, počev od srede 17. februara 2021. godine.

Nastava će se realizovati prema postojećem rasporedu časova.

Rukovodstvo Fakulteta će u zavisnosti od epidemiološke situacije i procene bezbednosti donositi odluke o daljem načinu izvođenja nastave, o čemu će vas blagovremeno obavestiti.

Svi studenti su u obavezi da samostalno pristupe timovima koji odgovaraju predmetima koje su prijavili, najkasnije do utorka, 16. februara 2021. godine do 20:00 časova.

Klikom na link određenog predmeta, čiji se spisak nalazi u daljem tekstu, otvara se Microsoft Teams i prozor na kome je potrebno kliknuti Join (prijavi se). Nakon uspešnog odobrenja pristupa od strane nastavnika, u spisku Vaših timova će biti i predmet koji ste izabrali.

Ukoliko imate problema sa pristupom određenom timu, ili niste u mogućnosti da se registrujete, potrebno je da nas o tome obavestite putem e-mail adrese online_nastava@gef.bg.ac.rs.

Prilikom prijave problema potrebno je dostaviti: Ime i prezime, broj indeksa, studijski program, korisničko ime u FIS-u, korisničko ime za MS Teams.

Detaljno uputstvo za priključivanje timu i prisustvu predavanjima i vežbama možete pogledati ovde.

Tabele sa linkovima za pristupanje timovima:

OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Geografija

Prostorno planiranje

Turizmologija

Geoprostorne osnove životne sredine

Demografija

MASTER AKADEMSKE STUDIJE

Geografija

Prostorno planiranje

Turizmologija

Geoprostorne osnove životne sredine

Demografija

Geografski informacioni sistemi

DOKTORSKE AKADEMSKE STUDIJE

Geonauka

znak 2