ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ

Драги студенти,

Обавештавамо вас да ће настава на основним, мастер и докторским академским студијама у пролећном семестру школске 2020/21. године почети оnline путем платформе MS Teams, почев од среде 17. фебруара 2021. године.

Настава ће се реализовати према постојећем распореду часова.

Руководство Факултета ће у зависности од епидемиолошке ситуације и процене безбедности доносити одлуке о даљем начину извођења наставе, о чему ће вас благовремено обавестити.

Сви студенти су у обавези да самостално приступе тимовима који одговарају предметима које су пријавили, најкасније до уторка, 16. фебруара 2021. године до 20:00 часова.

Кликом на линк одређеног предмета, чији се списак налази у даљем тексту, отвара се Microsoft Teams и прозор на коме је потребно кликнути Join (пријави се). Након успешног одобрења приступа од стране наставника, у списку Ваших тимова ће бити и предмет који сте изабрали.

Уколико имате проблема са приступом одређеном тиму, или нисте у могућности да се региструјете, потребно је да нас о томе обавестите путем e-mail адресе online_nastava@gef.bg.ac.rs.

Приликом пријаве проблема потребно је доставити: Име и презиме, број индекса, студијски програм, корисничко име у ФИС-у, корисничко име за MS Teams.

Детаљно упутство за прикључивање тиму и присуству предавањима и вежбама можете погледати овде.

Табеле са линковима за приступање тимовима:

ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Географија

Просторно планирање

Туризмологија

Геопросторне основе животне средине

Демографија

МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Географија

Просторно планирање

Туризмологија

Геопросторне основе животне средине

Демографија

Географски информациони системи

ДОКТОРСКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Геонаука

znak 2