PROSLAVA DANA GEOGRAFSKOG FAKULTETA 2017

U utorak, 20. juna 2017. godine, u prostorijama Fakulteta u Vojvođanskoj 1, upriličena je svečana proslava Dana Geografskog fakulteta, na kojoj je obeležena 124. godišnjica postojanja.

Svečanost je započela u 12:00 časova u amfiteatru pozdravnim govorom dekana Fakulteta prof. dr Dejana Filipovića i uvaženih gostiju, Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, mr Mladena Šarčevića, prorektora za nauku, inovacije i transfer tehnologija Univerziteta u Beogradu, prof. dr Živoslava Tešića, zamenika gradonačelnika Grada Beograda, Andreje Mladenovića, kao i dekana Prirodno-matematičkog fakulteta u Banjoj Luci, prof. dr Gorana Trbića.

Ovom prilikom predstavljena su ostvarenja Fakulteta u prethodnoj godini i dodeljene su nagrade i priznanja studentima, kao i zahvalnice i plakete zaslužnim pojedincima, fakultetima i institucijama.

Svečanosti su prisustvovali brojni profesori, asistenti, članovi nenastavnog osoblja i studenti Fakulteta, predstavnici univerziteta, fakulteta, stručnih i naučnih institucija, kao i drugi uvaženi gosti.

Fotografije sa proslave možete pogledati ovde.